duminică, 15 mai 2016

Chaos - Am murit, din fericire 2 - Theo Anghel

Prezentare:

Fabuloasele aventuri ale Orianei continuă în 336 pagini de emoție condensată. Ai 336 motive să citești această carte.
Tânăra Oriana moare într-un accident, chiar în ziua nunții ei. Pentru oricine, acesta ar părea sfârșitul. Nu și pentru ea. Se întoarce ca recuperator de suflete, însă nu la vechea viață și familie, pentru care trebuie să rămână moartă, ci la una cu totul nouă. Răsfățul și confortul, considerate garantate mai înainte, se duc acum pe Apa Sâmbetei. Va trebui să lupte pentru a-i salva pe ceilalți, dar și pe sine. Apar noi prieteni, noi dușmani și… prima iubire?
Există viață după moarte? Unii vor spune da, alții că nu. Dar există un răspuns la care cu siguranță nu v-ați gândit.
Există recuperatorii de suflete. Smulși din existențele lor, sunt aruncați în altele, neîntrebați de nimeni, fără să li se ceară acceptul. Trebuie doar să se supună legilor celor de Dincolo. Iar unii aleg răzvrătirea… Recenzie:

Am citit primul volum al cartii extrem de repede, iar dupa terminarea primului volum am avut de asteptat ceva timp dupa al doilea.
Cand am inceput sa citesc "Chaos" mi-am propus sa imi aloc mai mult timp, asa ca a durat cam doua saptamani pana sa termin volumul.
Aventurile Orianei continua, si dupa cum am mai spus, dupa fiecare pagina esti curios/a sa vezi ce urmeaza sa i se intample tinerei recuperatoare de suflete.
Acesteia ii este repartizat un recuperator de suflete nou, de care aceasta trebuie sa aiba grija si sa il invete tainele "meserie". Nu pot sa zic ca face o treaba foarte buna deoarece chiar are probleme mai mari pe cap, si nu, nu ma refer la Abel si la Ama, ingerii Orianei care par a nu se intelege mai deloc.
La locul de munca are o groaza de probleme in care este implicata si prietena ei cea mai buna, Mati, care ajunge sa fie rapita de camatari.
Marc ii provoaca acesteia batai de cap in plus, nu doar fiindca Oriana este indragostita de el, dar si prin faptul ca acesta este urmarit de un demon pentru cateva treburi nerezolvate din trecut.
Trebuie sa recunosc ca am asteptat volumul doi, mai ales pentru a vedea unde va ajunge realatia Orianei cu Marc, iar finalul volumului m-a lasat cu un gust destul de amar si cu o curiozitate mare.
"Viata" de recuperator a Orianei este pusa in pericol  de o prietena din viata anterioara, dar doar pana in momentul in care aceasta afla ca defapt si fosta ei prietena este un recuperator de suflete.
Ca tot vorbeam de finalul volumului, probemele cele mai mari incep sa apara in ultimele capitole. Oriana afla cu ce se ocupa Marc in timpul lui liber, se intalneste cu Elena si de acolo totul se schimba.
Ma bucur ca volumul trei a aparut deja si nu am de asteptat o eternitate sa aflu continuarea.
Daca va placut primul volum, cu siguranta o sa va placa si acesta.


Editura: Quantum Publishers
Nota: 4/5

Lali*

O mica chestie inainte sa plecati, va las mai jos site.ul editurii Quantum sa vedeti ce carti mai au, s-ar putea sa va placa ;)

http://www.quantumpublishers.ro/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu