miercuri, 16 martie 2016

Fiecare om e un artist!

         Joi, 10.03.16, a avut loc a doua sedinta din cadrul proiectului SamStuia - "Artistul sunt Eu", la care au participat, atat masa literara,cat si masa teatrala si cea muzicala. 
In cadrul acestei sedinte s-a discutat in mare parte despre ce inseamna teatrul pentru tinerii artisiti, cat si despre promovarea culturii satmarene. Fiecare participant si-a spus parerea despre un anumit subiect si fiecare a contribuit cu, cel putin, o ideea in ceea ce priveste desfasurarea proiectului in continuare.
Faptul ca avem multi tineri pasionati de teatru, muzica si carte este un lucru imbucurator. Faptul ca cel putin la fel de mult sunt hotarati sa promoveze culturile satmarene este si mai bine. 
Impreuna putem duce cultura satmarului mai departe si totodata putem promava noii artisti, care dupa parerea mea, nu sunt deloc putini. 

L-am rugat pe coordonatorul proiectului, Bălan Ciprian Vlad - zis Cuțu - sa ne spuna parerea lui despre cum a decurs sedinta si la ce se asteapta in viitor: 

"Eu doresc ca acest proiect să fie startul culturalizării tinerilor sătmăreni, educarea atât socială, cât şi intelectuală. Şedinţele, ca să fiu sincer, până în momentul de faţă au avut o alură ad-hoc, şi au decurs pe principiul, discutăm ce ne interesează. Pentru viitor, păstrăm tenta de ad-hoc, şi spontaneitate, doar că temele şi discuţiile vor avea moderator, care să ducă şediţa spre un numitor prestabilit."

Pentru cei interesati si doritori va asteptam pe data de 17.03.16, la ora 6, in incinta Clubului Poesis sa contribuiti cu noi idei si sa ne aratati talentul vostru, indiferent ca este muzical, teatral sau literar, cu totii sunteti bine veniti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu