luni, 6 aprilie 2015

Inceputul tuturor lucrurilor – Robyn Schneider         Am vrut sa citesc aceasta carte inca de prima data cand i-am auzit numele, are un titlu care parea putin ’’filosofic’’ ca sa spun asa, care m-a atras , asa ca atunci cand a aparut in Romania am cumparat-o imediat.
          Cartea are putin din toate: drama, umor, iubire, prietenie dar si mister. Pare o simpla si frumoasa poveste de dragoste dar care la final te lasa cu gura cascata si cu un sentiment de tristete, foarte asemanatoare cartilor lui John Green.
           Cartea este scrisa din perspectiva lui Ezra Faulkner, baiatul popular din liceu, capitanul echipei de tenis, iubitul celei mai populare fete dar si urmatorul rege al balului, insa avea sa piarda toate astea intr-o singura noapte din cauza unei intamplarii tragice. Astfel ajunge sa se inteleaga din nou cu bunul sau prieten din copilarie Toby Ellicott si cu gasca acestuia de tocilari. Ezra participa la cursul de dezbateri unde o cunoaste pe Cassidy Thorpe, o fata misterioasa despre care Toby il avertizeaza sa nu aibă incredere fiind foarte imprevizibila, Toby cunoscand-o datorita turneelor de dezbateri, la care Cassidy era campioana.
           Ezra si Cassidy ajung sa petreaca tot mai mult timp impreuna devenind iubiti pana cand in seara balului, Cassidy dispare la fel cum a mai facut-o in trecut si nimeni nu mai stie nimic de ea.  Ezra doreste sa o gaseasca ceea ce si face si odata cu asta ii descopera si secretul (motivul) disparitiei. Pentru a afla care este acesta si ce se intampla in continuare trebuie sa cititi cartea.
Recomand cartea tuturor celor care le-au placut cartile lui John Green dar si tuturor iubitorilor de lectura.

Nota : 5/5

Rose

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu