miercuri, 11 februarie 2015

Back in business :)

Dupa o pauza de cam doua saptamani in care nici daca as fi vrut nu as fi avut timp sa citesc am decis ca este timpul sa ma apuc iar de "treaba".

Sper ca pe maine sa pot pune recenzia romanului "Papusile", mai am putin din el, insa oscilez intre a citi de placere sau de a incepe sa ma pregatesc cat de cat pentru bac...life's hard:))
Acum cateva noutati, da stiu trebuia sa le postez mai repede, dar credeti-ma prea multe deplasari si prea putina vacanta...
In primul rand, pentru cei care sunteti din Satu Mare si urmariti pagina/blogul, in vinerea aceasta (13 februarie) au loc lansari de carte, teatru, video&sound party la District_15, incepand cu ora 20.00 ( daca nu stiti unde e District_15  las aici adresa - este precizata si pe poster - Strada Stefan cel Mare nr 15).

Sper din tot sufletul sa scap si eu de raceala si sa pot ajunge, so see y'all there! x

We shall continue...Atat "Dare you to" - Katie McGarry (Destine la limita 2) cat si Ugly Love - Colleen Hoover sunt in pregatire la editura Epica. Am I the only one excited here?? Abia astept, abia astept :D
Apropo de Ugly Love, in 2016 este programata lansarea filmului.

Totodata dorim sa felicitam castigatorii Premiilor Bookahoolic -  Cea mai bună carte românească din 2014 - anume Petronela Rotar - care s-a clasat atat pe primul loc cu volumul de proza scrurta "Alive" cat si pe locul al doilea cu volumul de poezie "O sa ma stii de undeva" si Andrei Ruse, care s-a clasat pe locul al treilea cu romanul "Zaraza".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu