vineri, 19 decembrie 2014

Theo AnghelAzi continuam cu Theo Anghel. Va recomandam cu caldura sa incercati romanele ei! In curand va aparea atat pe blog cat si pe pagina recenzia primului roman din seria "Am murit, din fericire" (Intoarcerea)

"Prima mea experiență scriitoricească datează de pe la vârsta de 11 ani. Pe caiete dictando inventam povești cu cowboy. Tropăiau pe străzile cu piatră cubică ale Bucureștiului în salvare de domnițe la ananghie. Aveam două cititoare, colege de clasă, care își pasau una alteia caietul meu prețios, scris noaptea la lumina lumânării.
De citit, citeam orice îmi pica în mână. Literatură grea sau ușoară, orice, numai să aibă un fir epic solid.
Lumea cuvintelor este cea în care mi-a plăcut să mă învârt, așa că am jonglat o vreme cu meseria de redactor al unei publicații culturale. Apoi am migrat spre radio, unde, cu două emisiuni în direct pe săptămână am căpătat un nou microb.
Scrisul mă exorcizează.
Primul meu roman serios a fost Rochia Aurie, un romance care a avut pe internet aproximativ 22 000 de cititori. Al doilea a fost să fie să apară pe hârtie, Am murit din fericire, un fantasy care nu se lasă și se cere în mai multe volume."

Romane publicate la Herg Benet Publishers : Primul Roman al seriei "Am murit, din fericire" intitulat "Intoarcerea"Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu