luni, 3 noiembrie 2014

Recomandarea săptămânii: Cartea pierdută a vrăjitoarelor - Deborah Harkness

               Fani ai fantasy-ului? Fiți pregătiți pentru o lume fascinantă a vrăjitoarelor și a vampirilor. 
                  Probabil sunteți obișnuiți cu poveștile cu vampiri însă de data aceasta in prim plan stă o vrăjitoare pe nume Diana Bishop, care are puteri inimaginabile însă acestea au fost primate de către mama acesteia pentru a o tine in siguranta. Contrar încercărilor mamei sale de a o proteja, intr-o zi, lucrând la biblioteca, da peste o un manuscris alchimic vrajit. Cu toate ca Diana se trage dintr-un neam vechi de vrajitoare aceasta refuza sa isi foloseasca puterile asa ca trimite manuscrisul inapoi in arhiva blibliotecii, insa deja este prea tarziu. Descoperirea ei pune in miscare o intreaga lume fantastica, atragand dupa ea o multime de demoni, vrajitori si vampiri, printre care se numara si vampirul Matthew Clairmont, un genetician pasionat de teoriile lui Darwin.
                   Ambii sunt in căutarea manuscrisului gasit de tanara vrajitoare, incercad sa descifreze misterele acestuia. Aventurile in care se baga ii vor aduce mai aproape unul de celalalt.
                  O poveste de dragoste interzisa, o actiune incitanta si multe sentimente contradictorii pe parcursul lecturarii romanului.
                  Este doar prima carte din trilogia "All souls". Sfarsitul te va lasa cu sufletul la gura, asteptand cu nerabdare continuarea. Nu ezitati sa o cititi! Sunt ferm convinsa o veti adora:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu