miercuri, 22 octombrie 2014

Filme inspirate/bazate pe cărți

  • Academia Vampirilor - seria scrisă de Richelle Mead conține 6 cărți, iar autoarea lucrează la o nouă serie spin off, Bloodlines. Seria originală a apărut la editura Leda, iar filmul a apărut în februarie 2014, cu Zoey Deutch în rolul principal.
  • Sub aceeași stea - cartea a apărut și la noi la editura TREI și a avut succes în toată lumea. În iunie 2014, a apărut și filmul bazat pe carte, care a avut mare succes, cu 8,5 pe IMBD.
  • Divergent - deși cartea a apărut cu doi ani înaintea filmului, acesta s-a bucurat de un mare succes. În România, cartea a apărut la editura Leda, iar filmul în 21 martie 2014.Orasul oaselor - cartea face parte din seria Instrumente mortale scrisa de Cassandra Clare. Filmul a aparut anul trecut cu Lily Collins si Jamie Campbell Bower in rolurile principale.Daca as ramane - Cartea scrisa de Gayle Forman a aparut si la noi la editura RAO. Filmul va fi lansat in Romania pe 22 august si Chloe Grace Moretz ii da viata Miei.Damnare - Seria de carti a aparut in Romania la editura trei. Luce si Daniel vor fi interpretati de Addinson Timlin si , respectiv, Jeremy Irvine. Filmarile au fost realizate in Ungaria.Sub aceeași stea - cartea a apărut și la noi la editura TREI și a avut succes în toată lumea. În iunie 2014, a apărut și filmul bazat pe carte, care a avut mare succes, cu 8,5 pe IMBD.
  • Divergent - deși cartea a apărut cu doi ani înaintea filmului, acesta s-a bucurat de un mare succes. În România, cartea a apărut la editura Leda, iar filmul în 21 martie 2014.Orasul oaselor - cartea face parte din seria Instrumente mortale scrisa de Cassandra Clare. Filmul a aparut anul trecut cu Lily Collins si Jamie Campbell Bower in rolurile principale.Daca as ramane - Cartea scrisa de Gayle Forman a aparut si la noi la editura RAO. Filmul va fi lansat in Romania pe 22 august si Chloe Grace Moretz ii da viata Miei.Damnare - Seria de carti a aparut in Romania la editura trei. Luce si Daniel vor fi interpretati de Addinson Timlin si , respectiv, Jeremy Irvine. Filmarile au fost realizate in Ungaria.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu